Huomio: Yrittäjä, verkkokauppias tai valmentaja

Nappaa jopa päivittäin nettimyyntejäsi kasvattavia ideoita & oivalluksia “parempaa-kuin-TV-sarjat” -uutiskirjeistäni 

Liity tänään – jo 3702+ yrittäjän joukkoon – ilmaisen uutiskirjeeni tilaajaksi. Saat kiitoksena yhden parhaimmista työkaluista, jota käytän lähes kaikissa menestyneissä asiakasprojekteissani

“Sain hirveän innon viestiesi avulla! Kiitos!” –Aino E. 

“Karoliina on loistava tarinankertoja.” –Creator Akatemia

“Luen näitä viestejä, koska tykkään tästä tyylistä” –Maija H.

“Halusin kiittää sinua oikeasti siitä, että näkökulmasi markkinointiin ovat hyviä.”
–Jessica D.

Jos haluat minulle & asiakkailleni satoja tuhansia euroja myyntiä tuottaneita ideoita suoraan sähköpostiisi… 

Niin tästä on kyse: 

Nimeni on Karoliina Behm. Ja autan (pääasiassa) naisyrittäjiä myymään juttujaan netissä myyntitunneleilla. 

Viimeisten tilastojeni mukaan olen viiden vuoden aikana auttanut jo 215+ yrittäjää myymään juttujaan netissä. Ihan siisti juttu, eikö? 

Testailen jatkuvasti uusia asioita omissa + asiakkaideni myyntitunneleissa. Ja siksi loinkin…

“Levollinen nettibisnes -uutiskirjeen”

Jotta tekemieni testien tuloksista & markkinointi-ideoista pääsisi hyötymään mahdollisimman moni muukin kanssayrittäjä.

Ja kun nyt liityt jo 3702+ uutiskirjeeni tilajaan joukkoon, saat kiitoksena yhden parhaimmista työkaluistani. (Tästä kohta lisää…)

Uutiskirjeessäni jaan testattuja & toimivaksi todistettuja ideoita ja strategioita, joilla lisäät uusia ostajia, asiakkaita & liidejä bisnekseesi jopa päivittäin. 

PLUS: Jokainen viestini sisältää räiskyvää viihdettä & draamaa – jopa enemmän kuin vanhoissa kunnon Kaunareissa…
Tiedän. Kova lupaus. Mutta haluan, että jokainen lukija viihtyy uutiskirjeideni parissa. Samalla kun jaan ideoitani. 

Esimerkiksi viime viikkojen & kuukausien aikana uutiskirjeeni tilaajat pääsivät nauttimaan näistä ideoista: 
  • Näin Kirsti Paakkanen rakensi ensimmäisen menestyneen bsineksensä (mainostoimisto Womenan) käyttämällä markkinointiviestintää, jota ihmiset haluavat luonnollisesti kuluttaa
  • Miten saat ihmiset lumoutuneena ostamaan tuotteitasi kreikkalaisen jumalattaren Apaten voimilla… ilman, että edes manipuloit ketään (Apate oli huijauksen & manipuloinin jumalatar)
  • ​Tästä syystä jokaisen yrittäjän pitäisi katsoa edes tämä yksi Peggy Olsonin kohtaus Mad Men-sarjasta (oivaltamalla tämän nettimarkkinointisi ei vaikuta väkisin puskemiselta)
  • Eikö kukaan jaksa lukea mainostekstejäsi? Ilkka Remeksen kirja ‘Jäätyvä helvetti’ paljastaa sinulle, miten saat asiakkaasi uppoutumaan mainoksesi jokaiseen sanaan
  • Tällä yhdellä säädöllä muutat sähköpostilistasi tosifaneiksi, jotka haluavat ahmia myyntiviestejäsi (VIHJE: tähän ei edes liity tarjousviestien lähettäminen)
  • ​Näin käytin yhden maailman menestyneimmän TV-sarjan (Lost) jaksojen lopussa nähtyä tekniikkaa sähköpostiini. Tulokset? Myyntiä 1118,25 eurolla vain yhdellä viestillä. 
  • Yllättävä – mutta rahanarvoinen – syy miksi mieheni pakotti minut kirjoittamaan sähköpostiviestin South Park-sarjasta – vaikka en katso sarjaa olleenkaan (VIHJE: Tämä liittyy siihen MITEN lähes jokainen South Park -jakso noudattaa samaa kaavaa)
  • ​Miten Coca-Colan syntytarina auttaa sinua erottumaan kilpailijoistasi… vaikka kilpailijat matkisivat ihan kaikkea mitä teet – logosta lähtien (Jos Coca-Cola ei olisi onnistunut tässä, joisimme ehkä nyt Joka-Bolaa)
  • ​Ja paljon, paljon muuta, kuten esimerkiksi: virheitäni & havaintojani minun sekä asiakkaideni nettibisnesten markkinoinnista. 
Testaamiani ideoita en jaa kenellekään muulle kuin maksaville asiakkailleni + sisäpiirilleni. Et löydä niitä blogistani tai somestani (jota en ole päivittänyt kohta kahteen vuoteen). 

Miksi? 

Koska arvostan ihmisiä, jotka liittyvät listalleni tai osoittavat luottamuksensa palkatessaan minut. Ja siksi haluan jakaa menestysreseptini vain heidän kanssaan. 

Joka tapauksessa… 

Kun liityt Levollinen nettibisnes -uutiskirjeeni tilaajaksi, annan sinulle lisäksi kiitoksena… 

“5-numeroisia myyntejä tuottavan myyntitarinakaavan” 

Tämä kaava on vastannut lähes kaikkien menestyneimpien asiakkaideni tuloksista.

Sillä käytän tätä kaavaa lähes kaikissa myyntitunnelin vaiheissa. Some-mainoksissa, sähköposteissa, myyntisivuilla. 

Esimerkiksi: 

Eräs asiakkaani ohjasi – lähes taskurahoilla – Facebook-mainonnalla tulikuumia ostajia verkkokurssilleen. Ja sai lopulta 14 684 euroa myyntiä alle parissa viikossa.

PLUS: 

Myyntitarinoilla myyt juttujasi epäsuorasti (eli ilman, että aina tarvitsee huutaa: “KLIKKAA TÄTÄ MAINOSTA”) – vaikka tarinat olisivatkin niin tylsästä tapahtumasta kuin aamukävelystä (sain yhdet parhaimmista myynneistäni kertomalla kävelyretkestäni). 

Sillä tarinat osoittavat asiakkaillesi empatiaa heidän tilannettaan, huoliaan ja toiveitaan kohtaan. Ja voitat heidät puolellesi paremmin kuin millään “jo niin nähdyillä myyntikikoilla”.

Myyntitempuista tulikin mieleen, että… 

“Arvostan liittymistäsi sähköpostilistalleni!”

Enkä KOSKAAN spämmää, myy tai vuokraa sähköpostiosoitettasi. 

Voit milloin tahansa poistua listaltani (ja samalla poistan sähköpostiosoitteesi pysyvästi tiedoistani). 

Sillä haluan pitää sähköpostilistallani ihmisiä, joita juttuni kiinnostavat. Kaikkia ne eivät kiinnosta. Ja se on ymmärrettävää. 

Siksi voit turvallisin mielin käyttää parasta sähköpostiosoitettasi. 

Pieni varoitus ennen kuin liityt listalleni: 

Toisinaan lähetän paljon viestejä. Joskus jopa päivittäin. 

Ja jos se ei ole sinulle ok – en suosittele, että liityt listalleni. Sillä en tarvitse enää yhtään tällaista viestiä sähköpostiini: “Lukisin mielelläni näitä, mutta lähetät liikaa viestejä”. 

Lähetän välillä ihan yhtä paljon viestejä kuin monet yrittäjät pumppaavaat tanssivideoita Instagramiin tai TikTokiin – eli päivittäin. Tässä ei ole mitään uutta. 

Mutta siksi takaankin: 99 prosentista lähettämistäni viesteistä saat ideoita nettimarkkinointiisi. Jos näin ei käy – voit sitten moittia minua. 

Muutoin… liity nyt uutiskirjeeni tilaajaksi syöttämällä alapuolelle etunimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Liity nyt uutiskirjeeni tilaajaksi syöttämällä alapuolelle etunimesi ja sähköpostiosoitteesi

Välitän sinun digitaalisten tietojen turvaamisesta. Siksi pyydän sinua hyväksymään, että saat minulta viikoittain sähköpostitse tietoa tuotteistani ja palveluistani (tietosuojakäytäntöni mukaisesti)
© KaroliinaBehm.fi 2017-2023