Yrityksesi on sinulle intohimo, mutta et tiedä mitä sinun pitäisi tehdä saadaksesi tarpeeksi myyntiä ilman että aikasi kuluu tehottomaan puuhasteluun markkinoinnin parissa…
Hyvä uutinen: Voit saavuttaa kaiken sen minkä haluat, saada lisää vapautta ja tuloja myymällä tuotettasi tai palveluasi verkossa!
Myy tuotettasi tai palveluasi kellon ympäri ottamalla käyttöön toimivan Facebook-mainonnan kaava.
“Karoliina, tarvitsen apua! 

Olen kuullut, että Facebook-mainonta olisi kaikista kannattavin markkinointikeino, mutta en ymmärrä mitä minä teen siinä väärin...

Rahaa on mennyt viimeisen kuukauden aikana satoja euroja ilman oikein mitään tuloksia ja nyt pelkään, että hukkaan vielä lisää rahaa ja aikaa tähän juttuun. 

En enää uskalla mennä säätämään mainosten kanssa itse, mutta lisää myyntiä minun olisi saatava, sillä en todellakaan aio palata enää entiseen elämääni ja 9-5 työhön…”

Edellisen viestin sain eräältä asiakkaaltani, joka oli täysin kyllästynyt tuhlaamaan aikaansa ja rahojansa ja kerta toisensa jälkeen vain epäonnistumaan yrityksissään tehdä tuloksia Facebook-mainonnalla. 

Ehkä sinullakin on jotakin tämän suuntaisia ajatuksia, koska olet tullut tälle sivulle.

Ehkäpä unelmissasi on luoda yritys, jossa myynti tapahtuu automaattisesti netin kautta ja joka mahdollistaa sinulle vapaamman elämän.

Ehkäpä haaveilet siitä, että voisit lisätä vapauttasi palkkaamalla yritykseesi apukäsiä, mutta tarvitset sitä varten lisää tuloja eli myyntiä.

Tai ehkä tavoitteesi on siirtää toimintaasi yhä enemmän verkkoon ja saada digituotteidesi tai palveluidesi netissä tapahtuva myynti kasvuun.
Katsotaanpa kuinka voisit päästä eteenpäin kohti tavoitettasi...
Nauti enemmän elämästä ja pode vähemmän stressiä uusien asiakkaiden hankinnasta - anna Facebookin lähettää heidät luoksesi.
Kuvittele...
 •  Jos voisit myydä tuotettasi tai palveluasi Facebook-mainonnan avulla kellon ympäri - ja nauttia samalla lisääntyneestä vapaudestasi.
 • Jos voisit saada valmiin kaavan, jolla saat asiakkaat tulemaan joukoittain luoksesi ja haluamaan ostaa juuri sinulta.
 • Että sinulla olisi käytössäsi menetelmä, jolla saisit potentiaaliset asiakkaat palaamaan takaisin sivuillesi ja viemään ostonsa loppuun - ilman että sinun tarvitsee laittaa tikkua ristiin. 
Mutta ei sen tarvitse olla vain kuvitelmaa...
Kaikki tämä ja paljon muuta on nimittäin täysin mahdollista ja olen sen päässyt ilokseni todistamaan asiakkaideni kanssa kerta toisensa jälkeen.

Eikä vain asiakkaani ole menestyneet, vaan olen itsekin saanut noin 90% kaikista asiakkaistani Facebook-markkinoinnin kautta. 

Minun ei ole tarvinnut koko yrittäjyyteni aikana kertaakaan tarttua puhelimeen, juosta tapahtumissa tai keksiä muita kikkoja saadakseni asiakkaita, vaan asiakkaat ovat tulleet minun luokseni. 

Enkä halua tämän kertomalla kerskailla tai ylpeillä vaan kerron tämän, koska toivon tätä samaa sydämestäni myös sinulle ja pystyn siinä sinua auttamaan.

Ole se yrittäjä joka kertoo muille loistavista Facebook-mainonnan tuloksistaan, älä se joka vain ihmettelee voiko sillä todellakin saada tuloksia.

Aloita kannattava Facebook-markkinointi
Facebook Mastery -verkkovalmennuksen avulla vain kuudessa viikossa
Saat käyttöösi Facebook-mainonnan metodin, jolla houkuttelet luoksesi jatkuvasti uusia tuotteestasi tai palvelustasi kiinnostuneita ihmisiä ja teet heistä uskollisia asiakkaita.

Sinun ei tarvitse enää koskaan murehtia, mistä saat uusia asiakkaita tai lisää myyntiä.

Ota vain valmennuksen menetelmät käyttöösi ja laita ensimmäinen Facebook-mainos käyntiin, siitä se lähtee!


Kuulostaako hyvältä? Niin minustakin! Katsotaanpa seuraavaksi, mitä saat ostamalla valmennuksen...
Mitä verkkovalmennus sitten pitää sisällään?
Viikko 1: Valmistaudu tulemaan Facebook-mainonnan mestariksi
Tämän viikon jälkeen: 
Ymmärrät kuinka saat Facebookin tekemään töitä puolestasi ja hankkimaan sinulle koko ajan uusia potentiaalisia asiakkaita.
Viikko 2: Luo timantinkova strategia
Tämän viikon jälkeen:
Tiedät miksi strategian määrittäminen on niin tärkeää ja osaat luoda strategian, jonka ansiosta et enää menetä ainuttakaan asiakasta kilpailijallesi.
Viikko 3: Löydä se yleisö, joka haluaa ostaa palveluitasi tai tuotteitasi
Tämän viikon jälkeen:
Tiedät kuinka saat Facebookin etsimään sinulle jatkuvasti uusia potentiaalisia asiakkaita JA tiedät kuinka tavoitat ostovalmiit asiakkaasi.
Viikko 4: Luo mainos, jota asiakkaasi eivät voi olla lukematta
Tämän viikon jälkeen:
Tiedät mitä tarvitset huomion herättävään mainoskuvaan ja osaat kirjoittaa houkuttelevia mainostekstejä.
Viikko 5: Valjasta Facebook tekemään töitä Sinulle
Tämän viikon jälkeen:
Olet mestari käyttämään Facebookin Mainosten hallintaa ja pääset tuomaan kaikki tähän asti oppimasi asiat yhteen ja käynnistämään ensimmäisen mainoskampanjasi!
Viikko 6: Tuki viimeisetkin rahareiät testaamalla ja parantamalla
Tämän viikon jälkeen:
Sinun ei tarvitse enää koskaan tuskailla korkeiden mainoskustannusten ja alhaisten tuloksien kanssa, vaan osaat nyt valjastaa mainoksesi tuottamaan parempia ja parempia tuloksia.
Sinusta tulee oman Facebook-markkinointisi 
kuningatar (tai kuningas). 
Miksi tämä valmennus?
Paljastan tässä valmennuksessa kaiken sen tiedon ja menetelmät, mitä olen itse oppinut (myös kantapään kautta…) opiskellessani Facebook-markkinointia alan parhailta ja testatessani menetelmiä sadoissa Facebook-kampanjoissa. 

Tämän kurssin jälkeen sinun ei enää tarvitse ostaa muita Facebook-kursseja tai maksaa mainostoimistolle tai some-guruille siitä, että he hoitavat Facebook-markkinointiasi. 
Tämä valmennus paljastaa sinulle menetelmät, joita kaikkein menestyksekkäimmät Facebook-mainostajat käyttävät. 

Ja nyt Sinullakin on mahdollisuus päästä käsiksi tähän arvokkaaseen tietoon ja mikä parasta - saada se kaikki valmiiksi pureskeltuna helppotajuisena pakettina käyttöösi.
Miksi Facebook?
Facebookia käyttää Suomessa päivittäin yli 2,1 miljoonaa ihmistä ja se on ylivoimaisesti suosituin sosiaalisen median kanava. Kaikkiaan Facebookia käyttää noin 2,8 miljoonaa suomalaista mikä tarkoittaa noin puolta koko Suomen väkiluvusta. 

Tavoitat oman kohderyhmäsi siis kaikista kanavista todennäköisimmin juuri Facebookista ja mikä parasta, vieläpä erittäin huokeaan hintaan. Vieläkö siis luulet, ettet voi tavoittaa asiakkaitasi Facebookin avulla?
Kenelle Facebook Mastery on?
Valmennus on sinulle, joka haluat saada netistä uusia asiakkaita helpommin ja säästää samalla kallisarvoista aikaa, jonka voit käyttää itsellesi tärkeisiin asioihin sekä bisneksesi kehittämiseen.

Et halua maksaa maltaita mainostoimistolle ilman takuita tuloksista, vaan haluat hoitaa Facebook-markkinoinnin tuloksekkaasti itse. Maksamalla vain tämän kurssihinnan varmistat sen, ettei sinun tarvitse enää siirtää rahaa mainostoimiston taskuun, vaan voit panostaa koko mainosbudjettisi Facebook-mainostesi testaamiseen, paranteluun ja kasvattamiseen.
Etkö vieläkää ole aivan varma…
 Tämä kurssi ON tarkoitettu sinulle, jos…
 •  Olet bloggaaja, valmentaja tai yrittäjä, joka myy tuotetta tai palvelua netissä
 •  Haluat saada lisää liikennettä blogiisi/kotisivuillesi/myyntisivullesi/verkkokauppaasi
 •  Haluat kasvattaa sähköpostilistaasi
 •  Olet valmis käyttämään rahaa maksulliseen mainontaan Facebookissa
 •  Haluat käyttää aikasi tehokkaasti, et hukata sitä tuloksettomiin markkinointikikkoihin
 •  Haluat, että yrityksesi menestyy, jotta voit tehdä sydämen työtäsi ja auttaa muita osaamisellasi
 Valmennus EI ole tarkoitettu sinulle jos...
 •  Haluat vielä vuodenkin päästä tuskailla uusien asiakkaiden hankkimisen kanssa
 • Olet verkkokauppias, joka haluaa saada tietoa dynaamisista mainoksista
 • Olet paikallinen yrittäjä, etkä myy tuotteita tai palveluita netin kautta
 •  Haluat saada Facebook-mainoksilla sovellusasennuksia
 •  Et ole valmis investoimaan aikaa ja rahaa strategiaan joka toimii
 •  Etsit pikavoittoja ja yhdessä yössä rikkaaksi -mahdollisuuksia
Jos nyt tunnet, että Facebook Mastery -valmennus voisi olla sinua varten, niin käydään läpi mitä tämä tarjous pitää sisällään…
Kun tulet mukaan NYT, saat kaiken tämän:
 • Valmennuksen käyttöösi 12 kuukauden ajaksi
 • Materiaalit niin video- kuin tekstimuodossa sekä runsaasti tehtäväsivuja, joilla viet asiat helposti käytäntöön
 • Mahdollisuuden saada henkilökohtaista apua minulta
Sekä 3 upeaa bonus-tuotetta, jotka ovat...
1. Facebook-opiskelijaryhmän jäsenyys 12 kuukaudeksi (arvo 930,-)
Tulemalla mukaan Facebook Mastery -verkkovalmennukseen saat 12 kk pääsyoikeuden kurssin Facebook-yhteisöön. 

Facebook-ryhmässä saat minuun suoran yhteyden ja voit esittää kysymyksiä, pyytää apua ja vaikka kommentteja mainosluonnoksiisi. 

Pidän ryhmässä myös vähintään 4 live-valmennusta/vuosi, joissa käsitellään opiskelijoiden lähettämiä kysymyksiä liittyen Facebook-markkinointiin.
2. Luo tehokas ja myyvä Facebook-yrityssivu -minivalmennus (arvo 89,-)
Tämän minivalmennuksen avulla laitat Facebook-sivusi tukemaan mainontaasi ja houkuttelemaan sinulle uusia seuraajia ja potentiaalisia asiakkaita. 
3. Canvan käytön minikurssi (arvo 59,-)
Tällä minikurssilla näytän sinulle, kuinka luot hetkessä hienoja kuvia käytettäväksi Facebook-mainoksissasi tai postauksissasi.
Eli yksin bonusten arvo on jo huimat 1078 euroa!
Mutta odotas vielä, tarjous nimittäin vain paranee...

30 Päivän tyytyväisyystakuu! 

Jotta sinun ei tarvitsisi epäröidä sen suhteen onko kurssi sinua varten, annan sinulle täyden tyytyväisyystakuun 30 päivän ajaksi. Saat siis rahasi 100%:sti takaisin laittamalla minulle vain viestiä - en vaadi sinulta mitään selityksiä!
Jos emme vielä ole kanssasi vanhoja tuttuja niin tässä muutamia kommentteja joita asiakkaani ovat sanoneet työskentelystä kanssani...
Karoliinan henkilökohtainen sparraus oli huippu! Alkukartoituksen jälkeen oli superhelppoa lähteä toteuttamaan Karoliinan ohjeita ja vinkkejä. Pikkuhiljaa Facebook-sivu alkaa näyttää siltä, kuin oma visio on. Kiitos Karoliina! Palataan uudelleen asiaan toukokuussa :)
- Tiia Konttinen, blogivalmentaja
Hei Karoliina ja vielä kerran iso kiitos eilisestä. Tuntuu, että on heti uutta virtaa ja tavoitteellista tekemistä kun sai hiukan pölyjä pyyhittyä jumittuneista ajatuksista. 
Tulen varmasti käyttämään Facebook-sparraustasi jatkossakin.
- Anneli Pohjola, Avaamoterapia
Joten nyt päätös on sinun…
Haluatko käyttää satoja tai tuhansia euroja tehottomaan markkinointiin?
VAI
Oletko valmis aloittamaan Facebook-markkinoinnin, joka tuottaa sinulle jatkuvia tuloksia?
Nyt sinulla on mahdollisuus lunastaa koko 6 viikon valmennus bonuksineen hintaan
497 €
Hinta sisältää alv. 24 %
30 Päivän tyytyväisyystakuu - Ilman selityksiä!
Maksun voit turvallisesti suorittaa pankkikortilla tai verkkopankkitunnuksillasi...
Saat ensimmäisen viikon materiaalit heti käyttöösi, kun liityt valmennukseen! 
Valmentajasi kurssilla
Heippa! 

Minun nimeni on Karoliina Behm.

Olen auttanut yrittäjiä Facebook-markkinoinnissa jo usean vuoden ajan sekä käyttänyt tuhansia euroja erilaisiin valmennuksiin ja Facebook-mainonnan opiskelemiseen. 

Tämän olen tehnyt, jotta voisin toimia sinun oppaanasi tulokselliseen Facebook-markkinointiin, ja jotta sinun ei tarvitsisi tehdä samoja virheitä kuin minä ja tuhlata rahaa ja aikaa tehottomaan Facebook-mainontaan. 

Toivottavasti nähdään pian kurssilla ja Facebook-yhteisössä!

-Karoliina

P.S. Ostamalla valmennuksen nyt saat 3 upeaa bonus-tuotetta, jotka ovat 12 kk jäsenyys Facebook-yhteisössä, Facebook-yrityssivun minivalmennus sekä Canvan käytön minikurssi.

P.P.S. Heräsikö sinulla jotakin kysyttävää valmennuksesta? Siinä tapauksessa voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen karoliina@karoliinabehm.fi
KaroliinaBehm.fi @ 2019 - Facebook Mastery -verkkovalmennus - Tietosuojarekisteri